Rijles

Rijles bij Van Heerdt MotorenU wilt het al heel lang, maar bent er nog niet aan toegekomen; motorrijden! Dat kan nu veranderen, want sinds het begin van 2017 verzorgt MotoJon rijles vanuit ons pand. Wij kunnen u hierdoor een totaalpakket op het gebied van motorrijden aanbieden. En hierdoor onze passie voor het motorrijden uitdragen. Rijles op de motor staat bij ons in het teken van ontspanning en flexibiliteit, op die manier leert u het prettigst en het snelst. Wilt u meer weten over de rijles, dan kunt u contact met ons opnemen.

Motoren

Er staan zeven motoren voor je klaar. Voor het A1 rijbewijs hebben we een KTM 125 Duke met ABS en een Yamaha TDR125. Voor het A2 rijbewijs gebruiken we een Suzuki Gladius 650 ABS (35kW) en voor de categorie A vier Yamaha’s XJ6 ABS met verwarmde  handvaten Deze vier Yamaha’s XJ6 ABS hebben allemaal verschillende hoogtes, waarbij de kleinste behoorlijk verlaagd is. Dus prettig voor de iets kleinere motorrijder of -rijdster. Kortom hele fijne motoren!

Rijles

De instructeur rijdt altijd op een motor achter je aan. Helm, handschoenen en jas liggen bij ons voor je klaar. We rijden minimaal anderhalf uur per les, langer is dus ook mogelijk. Bij verhindering wordt de les niet in rekening gebracht, mits twee dagen van te voren afgemeld.Voor het Examen Voertuigbeheersing oefenen we op een terrein vlakbij de rijschool en voor het Examen Verkeersdeelneming rijden we natuurlijk vooral in ’t Gooi, want daar wordt je examen ook afgenomen. We maken echter ook ritten buiten dit gebied.