Onderhoud

Onderhoud bij Vna Heerdt Motoren

Elke motor heeft onderhoud nodig. Bij Van Heerdt motoren kunt u terecht voor al het onderhoud dat door de fabrikant wordt voorgeschreven. Wij zijn gespecialiseerd in alle merken. In onze werkplaats is dan ook alle benodigde diagnose-apparatuur en gereedschap aanwezig. Dus uw motor is bij ons in capabele handen. Loopt het motorblok van uw motor niet zoals het zou moeten? Wij zijn u graag van dienst en verhelpen de oorzaak van het probleem.

Welk onderhoud?

Het onderhoud dat uw motorfiets nodig heeft hangt af van het aantal gereden kilometers of van de leeftijd van de motor. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vermeld daarbij het merk en het type van uw motorfiets plus het aantal kilometers dat ermee gereden is. Dan kunnen wij u precies vertellen welke werkzaamheden wij aan uw motor zullen verrichten.

Bandenservice

Heeft uw motor nieuwe banden nodig? Zijn de kettingen en tandwielen versleten? Ook voor het vervangen van banden, kettingen en tandwielen kunt u bij ons terecht. Als uw band op voorraad is, zetten we hem er meteen op. Dus klaar terwijl u wacht in onze koffiecorner. Neem contact met ons op voor de actuele voorraad banden en onderdelen.

Schadeafhandeling

Het kan natuurlijk voorkomen dat u schade rijdt met uw motor. Of pech krijgt. We hopen het niet natuurlijk. Maar als het dan toch zover is, kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Ook kunnen wij voor u de schadeafhandeling regelen.